Produkcji żywności zależy od zapylania przez pszczoły

Ocena użytkowników: 0 / 5

Gwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywnaGwiazdka nieaktywna
 
  • 14 czerwiec 2011 - Szacuje się, że 84 proc. gatunków roślin i 76 proc. produkcji żywności w Europie zależy od zapylania przez pszczoły. Źródło: PAP, Puls Biznesu Autor: mm//ŁUD Jedynka Polskie Radio - Audycja  Teresy Martyki. [posłuchaj]  "Ginięcie pszczelich rodzin"

Pasieka spełnia wymogi weterynaryjne nałożone rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi
z dnia 29 grudnia 2006r. przy produkcji produktów pochodzenia zwierzęcego 
Jest wpisana do wykazu pasiek prowadzących sprzedaż bezpośrednią produktów pszczelich 
pod WNI 32045608

Dane kontaktowe

Adres

GOSPODARSTWO PASIECZNE
PASIEKATWOREK
Eugeniusz Tworek
Nowogard woj. zachodniopomorskie

wet. nr ewid. 320452126

Tel. +48 500 553 190
Email Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Licznik odwiedzin

Odwiedza nas 16 gości oraz 0 użytkowników.

Dzisiaj 14

Wczoraj 25

W tym tygodniu 14

W tym miesiącu 701

Od początku 60894

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account